Selecteer een pagina

Draaiorgels

Hieronder vindt u onze draaiorgels. Bij draaiorgel De Blauwe Gavioli, Pluerette en Het Buikie vindt u audiobestanden welke u kunt beluisteren.

De Blauwe Gavioli

De Blauwe Gavioli

Draaiorgel “De Blauwe Gavioli” is ons grootste draaiorgel en gebouwd door de familie Gavioli in 1905. Het draaiorgel heeft een nostalgisch uiterlijk en is een lust voor oog en oor. Dit draaiorgel speelt de zowel de echte draaiorgel hits van toen als wel de meezingers van dit moment. Het draaiorgel is geschikt voor elk evenement of feest. Overtuig u zelf en luister naar de Bruine ogen, Tulpen uit Amsterdam en Marina.

Bruine ogen

Marina

Tulpen uit Amsterdam

De Pekinees

Dit draaiorgel is systeem limonaire. Het draaiorgel speelt op een 52 toets midi systeem en ook nog op de ouderwetse draaiorgel muziekboeken. Het reportoir is door het midi systeem erg uitgebreid. Het varieert van de bekende hits van vroeger tot aan de bekende hits van nu.

De Pekinees
Pluerette

Pluerette

Is een 48 toets draaiorgeltje en in 1960 gebouwd. Hij is klein van afmeting zodat hij bijna overal naar binnen kan. Zoals bijv. verzorgings centra’s, overdekte winkelcentra… Het draaiorgeltje word nog met de hand gedraaid, zodat het ouderwetse idee terug is. Er staan gezellige meezingers op, dus het is altijd feest. Ook kunnen andere mensen de uitdaging aan van orgeldraaien. De afmetingen zijn, 175 cm hoog, 150cm lang en 115 cm breed.

Tulpen uit Amsterdam

Heb je even voor mij

Het Buikie

Dit is een Limonaire draaiorgel uit 1913. Dit draaiorgel is uitermate geschikt om elk feest op te vrolijken. Het reportoir varieert van oud Hollandse meezingers tot de nieuwste top hits.

Rumba Tambah

La Paloma

Buikie
Frans Hals

Frans Hals

Dit 52 toets draaiorgel is systeem limonaire. Het draaiorgel is een echt Amsterdams pierement dat tientallen jaren in het centrum van Amsterdam heeft gedraaid. Dit draaiorgel is voorzien van de hits van nu en uiteraard de bekende Amsterdamse liederen. Publiekstrekker voor ieder elk feest.